Vakantiewoningen Vakantiepark de Lindenbergh in Ommen

Vakantiepark Landgoed de Lindenbergh ligt dichtbij het centrum van Ommen. Het vakantiepark is rustig gelegen en heeft een mooie natuurvijver. De vakantiewoningen zijn allemaal zeer compleet ingericht met vloerverwarming, vaatwasser, magnetron/oven en een ruime badkamer met dubbele wastafel, douchehoek en toilet. Op de begane grond is tevens een 2e toilet aanwezig. Op de begane grond zijn twee slaapkamers met 4 eenpersoonsbedden. De meeste vakantiewoningen hebben boxspringbedden. Op de verdieping is de derde slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Vakantiepark Landgoed de Lindenbergh in Ommen is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en voor mensen die de rust komen opzoeken.


vrijstaande luxe vakantiehuis in Ommen, Overijssel, Vechtdal

  • Bungalowvakantie in Ommen op Vakantiepark boek je bij Boekjebungalow in Ommen. Vakantie vieren op Vakantiepark de Lindenbergh.
  • Vakantie in het Vechtdal Overijssel Boek je bungalow op Vakantiepark in Ommen. Bungalow voor 6 personen op vakantiepark de Lindenbergh
  • Boek je bungalow in Ommen op Vakantiepark de Lindenbergh met prachtige Vakantiewoningen
  • Bungalow in ommen op Vakantiepark huren bij Boekjebungalow in Ommen. Bungalow op Vakantiepark de Lindenbergh. Vakantie voor het hele gezin!
  • Bungalows op vakantiepark in Ommen met wifi. Internet in bungalows op Vakantiepark de Lindenbergh is aanwezig. Boek je bungalow in ommen op vakantiepark bij Boekjebungalow

Twitter:

Laatste nieuws:

Archief

Wat onze gasten vinden:

"Wij komen al meerdere jaren naar de Lindenbergh en vinden het perfect. Ruime vakantiewoningen, lekker rustig park en dichtbij Ommen."
Fam. Boot februari 2018

"Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij vonden een aantal kussens wat dun"
Anoniem, februari 2018

"Een fijne accommodatie in een mooie omgeving"
Familie Van Zijdeveld, januari 2018

"Vakantiepark de Lindenbergh is een fijn rustig park voor een heerlijke vakantie met goede vakantiewoningen."
Fam. Jouwsma, oktober 2017

Lees meer berichten van onze klanten