Ommen en omgeving. Wat is er allemaal te doen in de omgeving van Ommen?

Het pittoreske Ommen

U viert vakantie in het mooie Overijssel, de provincie die vele gezichten kent en ook wel de \"Tuin van Nederland\" wordt genoemd. Hier vindt u ook Ommen, een oud Hanzestadje aan de oever van de Overijsselse Vecht met uitstekende fiets-, wandel- en vismogelijkheden, rondvaarttochten, kano-, boten- en waterfietsverhuur. Leuke uurtjes kunt u doorbrengen in het gezellige centrum met leuke winkels, cafe's, knusse barretjes en disco's.

De omgeving van het Vechtdal

Het Vechtdal is een prachtig stukje Overijssel, gelegen tussen Zwolle en de Duitse grens. U vindt er water, bossen, heide, zandverstuivingen en typerende boerderijen in een afwisselend landschap. De uitvalsbasis voor een veelbelovende vakantie. Voor ieder wat wils. Rust en ruimte zijn er even vanzelfsprekend als het vermaak in de attractieparken, zoals Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Slagharen en Speelstad Oranje. Ook kunt u genieten van heerlijke fiets- en wandeltochten. Er zijn vele routes die allen prima aangegeven zijn. Natuurlijk zijn er nog vele andere mogelijkheden zoals zwemmen in het overdekte zwembad van Ommen, midgetgolf, tennis, paardrijden, golf en huifkartochten. Of het bezoeken van het Tinnen Figurenmuseum, de Oudheidkamer, korenmolen "De Lelie", recreatiegebied De Oldemeijer, mooie natuurgebieden zoals de zandverstuiving "De Sahara", de vennetjes en de prachtige heidevelden en schaapskudde op de Archemer- en Lemelerberg enz....... Daarnaast is er een all-weather tennisbaan en een prachtige 18 holes golfbaan in Ommen. Voor uitstapjes in de omgeving kunnen we u alvast het Noorder Dierenpark Emmen, Zwolle, Beerze met haar mooie Oud-Saksische boerderijen en kasteel Eerde aanraden.

Rivier de Vecht in het centrum van Ommen zorgt voor veel gezelligheid en watersport. Deze ligt ongeveer 2 km van Vakantiepark Landgoed de Lindenbergh vandaan.

  • Bungalowvakantie in Ommen op Vakantiepark boek je bij Boekjebungalow in Ommen. Vakantie vieren op Vakantiepark de Lindenbergh.
  • Vakantie in het Vechtdal Overijssel Boek je bungalow op Vakantiepark in Ommen. Bungalow voor 6 personen op vakantiepark de Lindenbergh
  • Boek je bungalow in Ommen op Vakantiepark de Lindenbergh met prachtige Vakantiewoningen
  • Bungalow in ommen op Vakantiepark huren bij Boekjebungalow in Ommen. Bungalow op Vakantiepark de Lindenbergh. Vakantie voor het hele gezin!
  • Bungalows op vakantiepark in Ommen met wifi. Internet in bungalows op Vakantiepark de Lindenbergh is aanwezig. Boek je bungalow in ommen op vakantiepark bij Boekjebungalow

Twitter:

Laatste nieuws:

Archief

Wat onze gasten vinden:

"Wij komen al meerdere jaren naar de Lindenbergh en vinden het perfect. Ruime vakantiewoningen, lekker rustig park en dichtbij Ommen."
Fam. Boot februari 2018

"Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij vonden een aantal kussens wat dun"
Anoniem, februari 2018

"Een fijne accommodatie in een mooie omgeving"
Familie Van Zijdeveld, januari 2018

"Vakantiepark de Lindenbergh is een fijn rustig park voor een heerlijke vakantie met goede vakantiewoningen."
Fam. Jouwsma, oktober 2017

Lees meer berichten van onze klanten