Golfbaan Hoogegraven in Ommen.

Golvende greens omzoomd door loof- en naaldbomen. Een zonnig terras en een clubhuis met een verrukkelijke kaart. Golfen in Ommen is puur genieten.

Even ten noorden van Ommen, aan de rand van het Ommerbos, ligt één van de mooiste bosbanen van ons land. Golf & Countryclub Hooge Graven GCC Hooge Graven bestaat uit een 9 holesbaan, een 18 holes bos- en heidebaan, een 9 holes Par 3-baan, een putting- en chippingreen met oefenbunker en een deels overdekte drivingrange.

 

Het is dé plek om even helemaal tot rust te komen tijdens een ontspannend spelletje golf, alleen of samen met anderen.

Kijk voor meer info op www.hoogegraven.nl

  • Bungalowvakantie in Ommen op Vakantiepark boek je bij Boekjebungalow in Ommen. Vakantie vieren op Vakantiepark de Lindenbergh.
  • Vakantie in het Vechtdal Overijssel Boek je bungalow op Vakantiepark in Ommen. Bungalow voor 6 personen op vakantiepark de Lindenbergh
  • Boek je bungalow in Ommen op Vakantiepark de Lindenbergh met prachtige Vakantiewoningen
  • Bungalow in ommen op Vakantiepark huren bij Boekjebungalow in Ommen. Bungalow op Vakantiepark de Lindenbergh. Vakantie voor het hele gezin!
  • Bungalows op vakantiepark in Ommen met wifi. Internet in bungalows op Vakantiepark de Lindenbergh is aanwezig. Boek je bungalow in ommen op vakantiepark bij Boekjebungalow

Twitter:

Laatste nieuws:

Archief

Wat onze gasten vinden:

"Wij komen al meerdere jaren naar de Lindenbergh en vinden het perfect. Ruime vakantiewoningen, lekker rustig park en dichtbij Ommen."
Fam. Boot februari 2018

"Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij vonden een aantal kussens wat dun"
Anoniem, februari 2018

"Een fijne accommodatie in een mooie omgeving"
Familie Van Zijdeveld, januari 2018

"Vakantiepark de Lindenbergh is een fijn rustig park voor een heerlijke vakantie met goede vakantiewoningen."
Fam. Jouwsma, oktober 2017

Lees meer berichten van onze klanten