Sportief op stap

Het Vechtdal is bij uitstek geschikt om actief bezig te zijn. Naast wandelen en fietsen zijn er tientallen mogelijkheden om de omgeving op sportieve wijze te verkennen.

De Boer als Gastheer

Wie nader kennis wil maken met het platteland kan letterlijk de boer op. Want op tal van boerderijen in het Vechtdal is er van alles te zien en te beleven. Een dagje koesafari, op Boer’n Xpeditie of struinen door een Maisdoolhof, het kan allemaal. Want onder het motto De Boer als Gastheer hebben boeren in het Vechtdal zich verenigd en werken samen om hun bezoekers een onvergetelijk dagje uit te verzorgen. Op de deelnemende boerderijen is van alles te beleven, maar het is ook mogelijk om een compleet arrangement samen te stellen inclusief koffie en lunch.

Kijk voor meer info op www.deboeralsgastheer.nl

Hiawatha

Hiawatha Actief organiseert originele uitjes voor een bijzondere dagje uit. Dit doen zij vanuit een buitenactiviteitencentrum in Dalfsen of vanuit hartje Zwolle.  Er kan gekanood worden, men kan op stap met de step of schat zoeken met een GPS.

Meer info www.hiawatha-actief.nl

 

Vechtdal Express

Vanuit de Tuk Tuk ziet de wereld er heel anders uit. De Thaise Tuk Tuk is een vervoersmiddel dat nergens mee is te vergelijken. Qua afmetingen heeft het wel wat weg van een 45 kilometer auto, het geluid is te vergelijken met dat van een flinke motorzaag, de techniek met een bromfiets en het zitcomfort van een huifkar. Vanwege die bijzondere eigenschappen is de Tuk Tuk geen wagentje waar je zomaar mee wegrijdt. Sterker nog, wie zich daarmee op de openbare weg wil wagen, moet minimaal 24 jaar oud zijn.

Vechtdal Express verhuurt Tuk Tuk's met verschillende arrangementen. www.vechtdalexpress.nl

Kijk voor meer informatie over sportief op stap op www.vechtdalmarketing.nl

  • Bungalowvakantie in Ommen op Vakantiepark boek je bij Boekjebungalow in Ommen. Vakantie vieren op Vakantiepark de Lindenbergh.
  • Vakantie in het Vechtdal Overijssel Boek je bungalow op Vakantiepark in Ommen. Bungalow voor 6 personen op vakantiepark de Lindenbergh
  • Boek je bungalow in Ommen op Vakantiepark de Lindenbergh met prachtige Vakantiewoningen
  • Bungalow in ommen op Vakantiepark huren bij Boekjebungalow in Ommen. Bungalow op Vakantiepark de Lindenbergh. Vakantie voor het hele gezin!
  • Bungalows op vakantiepark in Ommen met wifi. Internet in bungalows op Vakantiepark de Lindenbergh is aanwezig. Boek je bungalow in ommen op vakantiepark bij Boekjebungalow

Twitter:

Laatste nieuws:

Archief

Wat onze gasten vinden:

"Wij komen al meerdere jaren naar de Lindenbergh en vinden het perfect. Ruime vakantiewoningen, lekker rustig park en dichtbij Ommen."
Fam. Boot februari 2018

"Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij vonden een aantal kussens wat dun"
Anoniem, februari 2018

"Een fijne accommodatie in een mooie omgeving"
Familie Van Zijdeveld, januari 2018

"Vakantiepark de Lindenbergh is een fijn rustig park voor een heerlijke vakantie met goede vakantiewoningen."
Fam. Jouwsma, oktober 2017

Lees meer berichten van onze klanten