Uit eten

A la carte eten, streekproducten proeven, wokken, of gewoon lekker een patatje eten. In het Vechtdal kan het allemaal. Vrijwel iedere eetgelegenheid in het Vechtdal heeft één of meerdere Vechtdalproducten op haar kaart staan. Zoals het brandrode Vechtdalrund dat gekweekt wordt op de Vechtdalhoeve in Ommen. Of bijzondere groenten van de lokale groentekwekers Eef Stel of Ernie van der Kolk. Hierbij wordt natuurlijk een wijntje uit het Vechtdal gedronken.

Uit eten met kinderen

Wie lekker wil eten met kinderen, kan onder andere terecht bij Restaurant Nieuwe Brug, dat even buiten Ommen is gelegen. Grenzend aan het ruimte terras onder de eeuwenoude eikenbomen, ligt een grote omheinde speeltuin voor jongere kinderen. Terwijl de ouders genieten van een smakelijke maaltijd, kunnen de kinderen heerlijk ravotten en af en toe even een hapje komen meeprikken. Zelfs Koning Willem Alexander en Koningin Maxima zijn hier af en toe te gast.

  • Bungalowvakantie in Ommen op Vakantiepark boek je bij Boekjebungalow in Ommen. Vakantie vieren op Vakantiepark de Lindenbergh.
  • Vakantie in het Vechtdal Overijssel Boek je bungalow op Vakantiepark in Ommen. Bungalow voor 6 personen op vakantiepark de Lindenbergh
  • Boek je bungalow in Ommen op Vakantiepark de Lindenbergh met prachtige Vakantiewoningen
  • Bungalow in ommen op Vakantiepark huren bij Boekjebungalow in Ommen. Bungalow op Vakantiepark de Lindenbergh. Vakantie voor het hele gezin!
  • Bungalows op vakantiepark in Ommen met wifi. Internet in bungalows op Vakantiepark de Lindenbergh is aanwezig. Boek je bungalow in ommen op vakantiepark bij Boekjebungalow

Twitter:

Laatste nieuws:

Archief

Wat onze gasten vinden:

"Wij komen al meerdere jaren naar de Lindenbergh en vinden het perfect. Ruime vakantiewoningen, lekker rustig park en dichtbij Ommen."
Fam. Boot februari 2018

"Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij vonden een aantal kussens wat dun"
Anoniem, februari 2018

"Een fijne accommodatie in een mooie omgeving"
Familie Van Zijdeveld, januari 2018

"Vakantiepark de Lindenbergh is een fijn rustig park voor een heerlijke vakantie met goede vakantiewoningen."
Fam. Jouwsma, oktober 2017

Lees meer berichten van onze klanten