Varen op de Vecht in Ommen

Tijdens een vakantie in het Vechtdal mag een vaartochtje over de Vecht natuurlijk niet ontbreken. Wanneer u uw eigen sloepje of kano te water laat in het Ommerkanaal, dat op loopafstand van De Lindenbergh ligt, dan kunt u al varend via de Vecht naar Ommen, Vilsteren of Dalfsen peddelen.

Bent u niet in het bezit van een eigen vaartuig, dan bent u bij Rederij Peters aan het juiste adres. Het familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw in Ommen is gevestigd, heeft volop mogelijkheden om te genieten van het water. Avontuurlijk de Vecht afzakken met een reuzenkano, romantisch picknicken met een sloepje of gezellig met het hele gezin per rondvaartboot richting Vilsteren.

Kijk voor meer info op www.rederijpeters.nl

  • Bungalowvakantie in Ommen op Vakantiepark boek je bij Boekjebungalow in Ommen. Vakantie vieren op Vakantiepark de Lindenbergh.
  • Vakantie in het Vechtdal Overijssel Boek je bungalow op Vakantiepark in Ommen. Bungalow voor 6 personen op vakantiepark de Lindenbergh
  • Boek je bungalow in Ommen op Vakantiepark de Lindenbergh met prachtige Vakantiewoningen
  • Bungalow in ommen op Vakantiepark huren bij Boekjebungalow in Ommen. Bungalow op Vakantiepark de Lindenbergh. Vakantie voor het hele gezin!
  • Bungalows op vakantiepark in Ommen met wifi. Internet in bungalows op Vakantiepark de Lindenbergh is aanwezig. Boek je bungalow in ommen op vakantiepark bij Boekjebungalow

Twitter:

Laatste nieuws:

Archief

Wat onze gasten vinden:

"Wij komen al meerdere jaren naar de Lindenbergh en vinden het perfect. Ruime vakantiewoningen, lekker rustig park en dichtbij Ommen."
Fam. Boot februari 2018

"Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij vonden een aantal kussens wat dun"
Anoniem, februari 2018

"Een fijne accommodatie in een mooie omgeving"
Familie Van Zijdeveld, januari 2018

"Vakantiepark de Lindenbergh is een fijn rustig park voor een heerlijke vakantie met goede vakantiewoningen."
Fam. Jouwsma, oktober 2017

Lees meer berichten van onze klanten