Vakantiepark Landgoed de Lindenbergh in Ommen.

Ommen, Vakantiepark de Lindenbergh is het enige vakantiepark in Ommen dat zo dicht bij het centrum van Ommen ligt. Het vakantiepark bestaat uit vrijstaande particuliere vakantiewoningen. Een aantal vakantiewoningen zijn voorzien van wellness met een traditionele sauna en zonnebank. Ommen centrum is ongeveer 2 km van het vakantiepark. Op 500 meter ligt het prachtige Ommerbos en op 800 meter het bos De Vlierbelten. Beide zijn mooie natuurgebieden waar je prettig kunt wandelen en fietsen. Op loopafstand van het park ligt het Ommerkanaal waar je heerlijk kunt vissen Direct naast het park ligt een nieuw restaurant waar je lekker kunt eten.

Vakantiepark de Lindenbergh is een kleinschalig gezellig vakantiepark met ongeveer 90 vakantiewoningen. Het vakantiepark is ruim opgezet en iedere vakantiewoning heeft een eigen parkeerplaats en een ruime tuin rondom de vakantiewoning. Iedere tuin is afgeschermd met een beukenhaag. Op het vakantiepark is een kleine speeltuin voor kinderen met een schommel, een aantal wipkippen en een zandbak. De grote natuurvijver zorgt voor veel speelplezier. Op het vakantiepark is een tennisbaan waar u gratis gebruik van mag maken. Vakantiepark Landgoed de Lindenbergh ligt nog net binnen de bebouwde kom van Ommen. Waardoor je heerlijk op de fiets naar Ommen kunt gaan. Binnen 2 km vindt u alles: overdekt zwembad, supermarkten, snackbar, restaurants, winkels, huisarts, apotheek enz. enz.

De vakantiewoningen zijn zo gebouwd dat u bij iedere vakantiewoning zowel zon als de schaduw kunt opzoeken.

  • Bungalowvakantie in Ommen op Vakantiepark boek je bij Boekjebungalow in Ommen. Vakantie vieren op Vakantiepark de Lindenbergh.
  • Vakantie in het Vechtdal Overijssel Boek je bungalow op Vakantiepark in Ommen. Bungalow voor 6 personen op vakantiepark de Lindenbergh
  • Boek je bungalow in Ommen op Vakantiepark de Lindenbergh met prachtige Vakantiewoningen
  • Bungalow in ommen op Vakantiepark huren bij Boekjebungalow in Ommen. Bungalow op Vakantiepark de Lindenbergh. Vakantie voor het hele gezin!
  • Bungalows op vakantiepark in Ommen met wifi. Internet in bungalows op Vakantiepark de Lindenbergh is aanwezig. Boek je bungalow in ommen op vakantiepark bij Boekjebungalow

Twitter:

Laatste nieuws:

Archief

Wat onze gasten vinden:

"Wij komen al meerdere jaren naar de Lindenbergh en vinden het perfect. Ruime vakantiewoningen, lekker rustig park en dichtbij Ommen."
Fam. Boot februari 2018

"Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij vonden een aantal kussens wat dun"
Anoniem, februari 2018

"Een fijne accommodatie in een mooie omgeving"
Familie Van Zijdeveld, januari 2018

"Vakantiepark de Lindenbergh is een fijn rustig park voor een heerlijke vakantie met goede vakantiewoningen."
Fam. Jouwsma, oktober 2017

Lees meer berichten van onze klanten